top of page

Business Development Manager

Responsable Comercial Sènior (Català C1), Barcelona, 08021, ES.
Àrea: Marketing i vendes

A ACELERA Alternatives Energètiques, estem creixent i per això volem fer-ho amb un equip potent per a la nostra seu a Barcelona. Si et sents identificat amb el nostre compromís amb el medi ambient, tens experiència com a responsable comercial d’empreses comercialitzadores d’energia, d'equips industrials i de generació elèctrica (venda de plaques fotovoltaiques, inversors, transformadors, etc...), i t'atreu el sector de les energies renovables, volem contactar amb tu. Omple el formulari que trobaràs a continuació i envia'ns el teu CV i carta de presentació. 

ACCELERA Alternatives Energètiques és una empresa de serveis energètics que forma part de SENERGY Hòlding Group, un conjunt d'empreses participades amb àmplia experiència en el sector d'energies renovables, especialitzada entre altres, en la prestació de serveis integrals per al desenvolupament, inversió i implementació de models d'Autoconsum Fotovoltaic sobre cobertes, dirigit a empreses i organismes públics.

Busquem una persona entusiasta i amb gran motivació per formar part d'una organització en formació i creixement, amb el suport d'un grup empresarial consolidat. Resolutiu, amb alta capacitat de comunicació, treball i experiència en promoció de solucions a nivell industrial i amb organismes públics.

Confiem a comptar amb persones amb grans habilitats relacionals per a poder interactuar amb la tipologia de clients definida i que estiguin disposats a assumir la promoció d'accions per a ajudar les administracions i empreses a liderar canvis rellevants cap a la transició energètica.

Requisits indispensables:

Experiència professional

  • + 5 anys en l'àrea comercial en energies renovables o al sector d'equips industrials i de generació elèctrica (venda de plaques fotovoltaiques, inversors, transformadors, etc...)

  • Experiència amb Administracions públiques

  • Experiència en concursos

Coneixements desitjats

  • Enginyeria Industrial o Graduat en Marketing  

  • Català (Nivell C1 demostrable)

  • Castellà (Nivell C1)

  • Inglés (Mínim nivell B2)

Altres

  • Edat aproximada 35 – 45 anys

  • Disponibilitat per a viatjar eventualment a nivell nacional

Formulario candidatos
Formulario de Candidatura
logo acelera blanco.png
arrow&v
Currículum Vitae
Carta de presentación

¡Gracias por tu candidatura!

bottom of page